Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Oua pictate




4 comentarii:

  1. Ma bucur sa va regasesc. Link-uri cu lucrari de-ale voastre am salvate de pe forum de la desprecopii. Stiu ca era un concurs care acum nu se mai face si tare mai imi pare rau ca acum am ajuns si noi la varsta cand puteam sa participam. Vad ca si voi lucrati cu materiale de la Casa Retro. O sa pun si eu pe blog ce-am lucrat anul trecut pentru Pasti. Astept cu interes urmatoarele lucrari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, din pacate Nicole, care era initiatoarea Atelierului Piticilor de pe DC nu a mai avut timp, si nici eu, care am ramas insarcinata.
    CasaRetro, pe care eu o ador, a fost chiar sponsor la Atelier. Domnul Nicu si asociatul dansului sunt niste persoane minunate.
    Abia astept sa vad si lucrarile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor, bine v-am gasit. Avem noi un concurs de Paste cu premii in carti pentru copii.
    www.ActivitatiCopii.ro
    link direct catre pagina de concrus: http://www.activitaticopii.ro/concurs_paste
    va invit sa participati cu mare drag. Anuntati, va rog, toate prietenele ca avem nevoie de participanti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Abi, dupa ce am mai navigat putin mi-am dat seama al cui este acest blog.Am recunoscut pozele cu scoici. Artizababy ne-a facut legatura...
    Sanatate multa,
    Aniela

    RăspundețiȘtergere

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare